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ROPA VIEJA

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Ingredients

  • 2 pounds of brisket
  • 5 sprigs of cilantro
  • 6 garlic
  • 1 tomato
  • 2 onions
  • 2 red chilies
  • 2 green chiles
  • 1/4 cup olive oil
  • 2 to 3 tablespoons full seasoning Containing salt, garlic, and cumin

Instructions

  • Wash and cut the brisket in 2 medium pieces
  • Now in a medium pressure cooker, add water, briket, 1 sliced tomato, 1 minced onion
  • Cut and add 1 red chile, 1 green chile, 2 garlic cloves, and cilantro
  • Add to pressure cooker
  • Put on the stove at medium temperature, leave for 45 minutes
  • Then turn off the stove and allow the pot to lose pressure
  • Now put the meat on a plate and after it is a little warm, break up the meat with your hands or with a fork
  • Cut 1 onion, 1 green chile, a red chile, and 4 garlic
  • In a casserole add 1/4 cup of olive oil to heat to medium temperature
  • Add the vegetables already chopped and let sit for 30 minutes
  • Add the reduced meat
  • Add powdered seasoning that contains garlic cumin salt
  • Saute for 2 to 3 minutes until it appears cooked

Now it is ready to serve with white rice or fried banana. You can use the remaining broth of the meat as an entrée. Don’t forget to add salt to the broth.

Ingredientes

  • 2 libras de falda de res
  • 5 ramitas de cilantro
  • 6 ajos
  • 1 tomate
  • 2 cebollas
  • 2 chiles rojos
  • 2 chiles verdes
  • 1/4 de taza de aceite de oliva
  • 2 a 3 cucharadas de sazoncompleta que   Contiene sal ajoy comino

Direcciones

  • Lavar y cortar la falda de res en  2 pedazos medianos
  • Ahora en una olla de presión mediana agragar agua por la mitad de la olla
  • Añade la carne ya cortada
  • Cortar  1 tomate 1 cebolla 1 chile rojo  1 chile verde 2 ajos y el cilantro en pedazos pequeños
  • Agregar a la olla de presión
  • Poner en la estufa a temperatura mediana por 45 minutos a partir de que la olla coje presión
  • Luego apaga la estufa y deja que la olla pierda la presión
  • Ahora pon la carne en un plato y después de que este un poco fria disminusar la carne a lo largo con tus manos o con un tenedor
  • Cortar 1 cebolla 1 chile verde un chile rojo y 4 ajos a lo largo
  • En una caserola añade 1/4 de taza de aceite de oliva pon  a calentar a temperatura mediana
  • Agregar los vegetales ya cortados sofreír por medio minuto
  • Añade la carne disminusada
  • Agrega sazón completa en polvo esta contiene sal comino ajo
  • Sofreír por 2 a 3 minutos hasta que lusca ya cocinado

Ahora ya esta listo para servir con arroz blanco y platano frito es una buena opción

Puedes usar el caldo que queda de la carne como entrada no es te olvide agregar sal al caldo.

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