Posted in Pescatarian / Mariscos

SWEET AND SOUR SCALLOPS/ VIEIRAS DULCES Y AGRIAS 

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Ingredients

  • 1 pound of scallops
  • 1/4 cup olive oil
  • 1 green chile
  • 1 red chili
  • 6 garlic
  • 3 tablespoons of sweet and sour sauce
  • 1/4 teaspoon of aregano

Instructions

  • After washing the scallops, lay on a paper towel until the water drains
  • In a hollow bowl, place the cracked egg and the oregano and beat it well
  • Now put the scallops inside the dish that contains the egg mixed with the oregano
  • In a medium casserole add olive oil and set stove from warm to medium temperature
  • When the temperature is set, add the oil and scallop pieces one by one, splitting it so that it does not have much of the egg mixture
  • Let cook 2 minutes each side (will look golden)
  • Now remove the scallops from the oil and place it on a paper towel to absorb the oil
  • In the same casserole add the already cut garlic, move with a spoon for 30 seconds
  • Add the chopped chiles into medium-sized pieces with the spoon for one minute
  • Add 3 tablespoons of sweet and sour sauce, stir it for 30 seconds
  • Now add the scallops to the casserole, remove from the stove, and mix all the ingredients gently

Finally ready to serve a delicious and healthy dinner combined with a nutritious companion like quinoa.


Ingredientes

  • 1 libra de scallops
  • 1/4 de taza de aceite de oliva
  • 1 chile verde
  • 1 chile rojo
  • 6 ajos
  • 3 cucharadas de salsa agridulce
  • I hueco1/4 de cucharadita de aregano

Direcciones

  • Después de lavar los scallops poner a cecar sobre un papel toalla hasta qué este absorba el Aqua
  • Luego en plato ondo coloca la llema y la clara de el huevo el oregano  y batelo bien
  • Ahora pon los scallops dentro deel plato que contiene  el huevo mesclado con el oregano
  • En una caserola mediana agrega el aceite de oliva y pon a calentar a temperatura mediana en la estufa
  • Cuando ya esta caliente  el aceite añade las piezas de scallops uno por uno escupiéndolo para que no tenga mucha de la mescla del huevo y evitar  pringas del aceite
  • Deja cocinar 2 minutos por cada lado van a lucir color dorado
  • Ahora saca as pieza de scallops del aceite y colocalo sabre un papel toalla para que absorba el aceite
  • En la misma caserola agrega los ajos ya cortados muévelos con un cucharon por 30 segundos
  • Agrega los chiles ya cortados en trozos medianos muevelos con el cucharon por un minuto
  • Agrega 3 cucharadas de salsa agridulce  muévelo por 30 segundos
  • Ahora añade las piezas de scallops a la caserola quitar de la estufa y mesclar todos los ingredientes suavemente

Finalmente listo para servir una cena deliciosa y saludable conbinadolo con un  acompañante  nutritivo como la quinoa .

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2 thoughts on “SWEET AND SOUR SCALLOPS/ VIEIRAS DULCES Y AGRIAS 

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