Posted in Vegan

MALANGA (aka EDDOE) CHIPS/MALANGA FRITA

IMG_0074

Ingredients

  • Corn oil
  • 2 malangas

Instructions 

  • Peel the 2 malangas and wash well
  • Dry with paper towel
  • Cut into slices
  • Add the oil to a saucepan and set the stove to medium temperature
  • When the oil is hot, add the malanga rounds. Move and turn as they golden for about 3 to 5 minutes
  • Remove and drain on a paper towel

Serve the fried malanga with some companion or prepare a salad of watercress with lemon onion and simple black pepper.


Ingredientes

  • Aceite de maíz
  • 2 malangas

Direcciones

  • Pelar las 2 malangas y lavar bien
  • Secar con papel toalla
  • Ahora cortar en rodajas
  • En una cacerola agregar el aceite y poner a calentar a temperatura mediana
  • Cuando ya se caliente el aceite añade las rodadas de malanga  mover y voltear segun se van tornado color doradas aproximadamente de 3  a 5 minutos
  • Sacar y escurrir sobre un papel toalla para quitar los restos de grasa

Después de 1 minuto puedes servir la malanga frita sola o con algun acompañante yo prepare una ensalada de berro con cebolla limom y pimienta negra sencilla ydeliciosa.

Advertisements

2 thoughts on “MALANGA (aka EDDOE) CHIPS/MALANGA FRITA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s