Posted in Vegan, Vegetarian / Vegetariano

FRIED CHICKPEAS LATIN TASTE/GARBANZOS FRITOS SABOR LATINO

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Usually when we have chickpeas left over from the previous day’s meal, we can use them for this easy fried chickpea recipe as a lunch or snack.

Ingredients

  • Chickpeas already cooked
  • About 3 to 4 ounces Olive oil
  • 1 red onion

Instructions

  •  In a medium casserole, add 2 tablespoons of olive oil
  • Cut the red onion into small pieces
  • Put the casserole with the oil to be heated to medium temperature on the stove
  • Add the onion pieces and sauté for a minute 
  • Now add the chickpeas and squash them with a spoon and move steadily until they look creamy (about 3 minutes). Remove from the stove when done as it burns easily.

Now serve the already fried chickpeas accompanied with avocado and with 1 or 2 corn tortillas. You can also enjoy these exquisite fried chickpeas with tortilla chips.


Usualmente nos sobran garbanzos de la cena del dia anterior y podemos usarlos para esta receta y así disfrutar de un almuerzo o merienda facil de preparar y saludable.

Ingredientes

  • Garbanzos ya cocinados aproximadamente 3 a 4 onzas
  • Aceite de oliva
  • Una cebolla roja

Direcciones

  • En una caserola mediana agregar 2 cucharadas de aceite de oliva
  • Cortar la cebolla roja en pequeños trozos
  • Poner la caserola con el aceite a calentar a temperatura mediana en la estufa
  • Añade los trozos de cebolla y con un cucharón mover constantemente por un minuto o hasta que luce ya cocinado
  • Ahora agregar los garbanzos y aplastar con el cucharon y mover constantemente hasta que lucen como cremosos aproximadamente  3 minutos
  • Quitar de la estufa pues se quema fácilmente

Ahora servir los garbanzos ya fritos acompañarlo  con aguacate y con 1 0 2 tortillas de arina o de maiz. También  puedes disfrutar de estos exquisitos garbanzos fritos con tortillas chips.

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