Posted in Pescatarian / Mariscos

SHRIMP WITH GARLIC AND GINGER / CAMARANES CON AJO Y GENGIBRE

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INGREDIENTS

  • 20 shrimp
  • 5 garlic
  • A medium piece of ginger root
  • 2 large tomatoes
  • 1/2 teaspoon oregano
  • 1/4 cup cooking wine
  • Olive oil
  • 2 sprigs of parsley
  • 1/2 pound of Chinese beans

DIRECTIONS

  1. Wash shrimp
  2. Cut the garlic in small squares
  3. Peel the ginger root and cut into thin slices
  4. Then cut the 2 tomatoes and blend in the blender
  5. Cut the sprigs of parsley into small pieces
  6. Now in a saucepan add 3 tablespoons of olive oil and place it on the stove at medium temperature
  7. Add the garlic and the ginger with a spoon and sautee for one minute until it they appear half cooked
  8. Then add the tomato and oregano
  9. Sautee for a minute
  10. Now add the shrimp and beans
  11. Cook for 5 minutes and now they are ready to serve with your favorite companion It can be rice as I use it or salad to your liking.

INGREDIENTES

  • 20 camarones
  • 5 ajos
  • Un pedazo mediano de raiz de gengibre
  • 2 tomate grandes
  • 1/2 cucharadita de oregano
  • 1/4 taza de vino de cocina
  • Aceite de oliva
  • 2 ramitas de perejil
  • Media libra de frijolitos chinos

DIRECCIONES

  • Lavar los camarones
  • Cortar los ajos en pequeños cuadritos
  • Pelar la raiz de gengibre y cortala en rodajas delgadas
  • Luego cortar los 2 tomates y licuarlos en la batidora
  • Cortar las ramitas de perejil en pequeñas partes
  • Ahora en una cacerola añade 3 cucharadas de aceite de oliva y colocala sobre la estufa en temperatura mediana
  • Agrega el ajo y el gengibre con un cucharon sofreir  por un minuto mover constante mente hasta que lusca medio cacinado
  • Luego añadir el licuado de tomate y  oregano
  • Sofreír por un minuto
  • Ahora colocar los camarones y los frijolitos chinos  mesclarlos  con el sofrito
  • Cocinar por 5 minutos y ahora ya estan listos para servir  con tu acompañante favorito

Puede ser arroz como use yo o ensalada a tu gusto.

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