Ingredients
- 1 bag of chickpeas
- 1/2 gallon of water
- 1 teaspoon olive oil
- 1 onion
- 1/2 red pepper
- 1/2 chile poblano
- 1 green pepper
- 1 8-ounce can of Spanish-style tomato sauce
- 1/2 teaspoon oregano and salt to taste
- 1/2 teaspoon cumin
- 4 garlic
- 4 sprigs of cilantro
- 2 sprigs of parsley
- 1 sprig of celery
Directions
- Leave the chickpeas in a plastic bowl to soak overnight
- The next day put the chickpeas in a pressure cooker and add 1 liter of water
- After you have cut all vegetables into small pieces add them to the pressure cooker.
- Then add the olive oil, cumin and oregano
- Cook to simmer for 45 minutes counted after the pot takes pressure
- When they are cooked add salt to your taste
Now you can enjoy this delicious Spanish style vegan chickpea recipe and accompany it with quinoa or white rice.
Ingredientes
- 1 bolsa de garbanzos
- 1/2 galon de agua
- 1 cucharadita de aceite de oliva
- 1 cebolla
- 1/2 chile rojo
- 1/2 chile poblano
- 1 chile verde
- 1 lata de 8 onzas de salsa de tomate estilo español
- 1/2 cucharadita de oregano y sal al gusto
- 1/2 cucharadita de comino
- 4 ajos
- 4 ramitas de cilantro
- 2 ramitas de perejil
- 1 ramita de apio
Direcciones
- Dejar los garbanzos en un recipiente plástico en remojó la noche anterior para suavizarlos
- Al día siguiente poner los garbanzos en una olla de presión y agregar 1 litro de agua
- Después de haber cortado todos los vegetales en trozos pequeños agregarlos a la hoja de presión
- Luego añade el aceite de oliva ,comino y el orégano
- Poner a cocinar a fuego lento por 45 minutos contados desoues de que la olla coja presión
- Cuando ya esten cocinados agrega sal a tu gusto .
Ahora puedes disfrutar de unos Garbanzos vegetarianos deliciosos estilo español y acompañarlo con quinoa o arroz blanco.
I love chickpeas! This looks so healthy.
LikeLike
Great recipe.
LikeLike