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Vegan Chickpea Recipe/Garbanzos Vegan

IMG_0048.JPGIngredients

  • 1 bag of chickpeas
  • 1/2 gallon of water
  • 1 teaspoon olive oil
  • 1 onion
  • 1/2 red pepper
  • 1/2 chile poblano
  • 1 green pepper
  • 1 8-ounce can of Spanish-style tomato sauce
  • 1/2 teaspoon oregano and salt to taste
  • 1/2 teaspoon cumin
  • 4 garlic
  • 4 sprigs of cilantro
  • 2 sprigs of parsley
  • 1 sprig of celery

Directions

  1. Leave the chickpeas in a plastic bowl to soak overnight  
  2. The next day put the chickpeas in a pressure cooker and add 1 liter of water
  3. After you have cut all vegetables into small pieces add them to the pressure cooker.
  4. Then add the olive oil, cumin and oregano
  5. Cook to simmer for 45 minutes counted after the pot takes pressure
  6. When they are cooked add salt to your taste

Now you can enjoy this delicious Spanish style vegan chickpea recipe and accompany it with quinoa or white rice.


Ingredientes

  • 1 bolsa de garbanzos
  • 1/2 galon de agua
  • 1 cucharadita de aceite de oliva
  • 1 cebolla
  • 1/2 chile rojo
  • 1/2 chile poblano
  • 1 chile verde
  • 1 lata de 8 onzas de salsa de tomate estilo español
  • 1/2 cucharadita de oregano y sal al gusto
  • 1/2 cucharadita de comino
  • 4 ajos
  • 4 ramitas de cilantro
  • 2 ramitas de perejil
  • 1  ramita de apio

Direcciones

  • Dejar los garbanzos en un recipiente plástico en remojó la noche anterior para suavizarlos
  • Al día siguiente poner los garbanzos en una olla de presión y agregar 1 litro de agua
  • Después de haber cortado todos los vegetales en trozos pequeños agregarlos a la hoja de presión
  • Luego añade el aceite de oliva ,comino y el orégano
  • Poner a cocinar a fuego lento por 45 minutos contados desoues de que la olla coja presión
  • Cuando ya esten cocinados agrega sal a tu gusto .

Ahora puedes disfrutar de unos Garbanzos vegetarianos deliciosos estilo español y acompañarlo con quinoa o arroz blanco.

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